PÅ SVENSKA | ENGLISH | MOBIILIVERSIO
   
 
nbsp;                                         apuasi tarvitaan                 toivon tähti                 Projektit                 Yrityksille                 Ota yhteyttä                


 
  <-- Takaisin

Lahjakortti Kattopellit

Lahjani sinulle tuo kattopeltejä argentiinalaisen lapsiperheen taloon. Argentiinalaiset Toba-intiaanit ovat hyvin köyhiä, minkä vuoksi perheet elävät usein tilapäisesti kokoon kyhätyissä rakennuksissa. Parempia kattoja kaivataan kipeästi, koska jotkin niistä on rakennettu vain pahvista tai muovista. Peltikatto on tiiviimpi ja tukevampi, ja se suojaa paremmin sekä myrskyiltä että tunkeilijoilta. Sinulle annetun lahjakortin ansiosta Toivon tähti ry voi toimittaa kattopeltejä yhdelle argentiinalaiselle perheelle. Tämän lahjan avulla autat yhtä perhettä saamaan kunnon katon päänsä päälle!

30,00 €

 

Ostaessasi tämän tuotteen saat lahjakortin, jonka voit antaa lahjansaajalle. Jos haluat, että lähetämme lahjakortin suoraan lahjansaajalle, mainitse siitä tilauksen yhteydessä. Klikkaa vasemmalla olevaa kuvaa nähdäksesi suurennoksen lahjakortin etu- ja kääntöpuolesta.