SUOMEKSI | ENGLISH | MOBILVERSION
   
 
nbsp;                                         Din hjälp behövs                 Hoppets stjärna                 Projekt                 För företag                 Kontakta oss                


 
 

AUTA KAVERIA, LAHJOITA SELKÄREPPU


Monet perheet itäisessä Latviassa ja Liettuassa kamppailevat suoriutuakseen arjen haasteista ja suurimmalle osalle perheitä tämä tarkoittaa senttien venyttämistä ruokaan ja asumiseen. Harvalla on varaa koulutarvikkeisiin. Erityis- ja asuntolakouluissa käy lapsia, jotka tulevat vaikeista perheoloista, jotka eivät saa tukea kotoaan – koulu on heidän kotinsa. Kaikille näille lapsille koulureppu on suureksi iloksi ja hyödyksi!

Täältä löydät esitteen

Tuo reppu viimeistään 26.8.2019

Voit myös tehdä rahalahjoituksen. Merkitse maksuun sana ”Selkäreppu”. Rahalahjoitukset käytetään koulutarvikkeiden ostoon ja kuljetuskustannuksiin.

Toivon tähden keräystili: FI57 4963 1040 0374 39


Toimi näin kun pakkaat selkärepun:

1. Tarvitset käytetyn tai uuden selkärepun. Selkärepun täytyy olla puhdas ja ehjä.

2. Täytä selkäreppu koulutarvikkeilla. Esimerkiksi: Lyijykyniä, pyyhekumeja, kynäkotelo, viivotin, värikyniä, liimapuikko, sakset, vihkoja, värityskirjoja, vesivärejä. Kirjoita lappu jonka kiinnität reppuun ja jossa lukee jos selkäreppu sopii 6-12 tai 13-16 vuotiaalle.

Huom! Koulutarvikkeiden tulee olla käyttämättömiä! Älä anna toiselle sellaista mitä et itse haluaisi käyttää!

Vie reppu meidän keräyspisteeseen. Yhteystiedot löydät esitteestämme. 

Latviassa selkäreput jaetaan Balvin-maakunnassa, itä-Latviassa, ja erityiskouluissa ympäri koko maata. Liettuassa reput jaetaan Zarazain ja Birzain maakunnissa, itä-Liettuassa.