SUOMEKSI | ENGLISH | MOBILVERSION
   
 
nbsp;                                         Din hjälp behövs                 Hoppets stjärna                 Projekt                 För företag                 Kontakta oss                


 
 

LAHJOITA LOUNAASI KOULULAISELLE HAITISSA!


Väkivaltaiset mellakat, satoja haavoittuneita ja kuolleita. Mielenosoitukset maan johtoa vastaan jatkuvat, samalla koko yhteiskunta vetää kauhuissaan henkeä kun rikollisryhmät ovat vallanneet kadut. Väkivalta kasvaa, perheet eivät uskalla mennä ulos kodeistaan. Toivon tähti kamppailee pitääkseen koulunsa käynnissä. Bois Negressen vuoristokylän koulu, jonka yhteistyökumppani Toivon tähti Suomessa on, on voinut pitää koulun avoinna kaikille koululaisille. Mutta asukkaat ovat epätoivoisia - ei ole ruokaa, ei ole vettä. Joka päivä kyläläiset jonottavat saadakseen vettä koulun vesisäiliöstä.

NYT ON TOSI KYSEESSÄ! HAITI TARVITSEE MEITÄ! Meidän täytyy pitää koulu avoinna, meidän täytyy saada ruokaa lapsille ja vettä kyläläisille. Meidän täytyy saada ruoka kuljetettua kylään. Ja siihen kaikkeen tarvitsemme rahaa. VOISITKO JÄTTÄÄ LOUNAASI VÄLIIN TÄNÄÄN JA LAHJOITTAA 10 EUROA HAITIIN? 10 eurolla 10 lasta saa annoksen riisiä ja papuja. 

Voit lahjoittaa suoraan keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39 viestillä "Haiti". Voit myös lähettää lahjoituksen MobilePay:n kautta numeroon 60594 tai lahjoita verkkosivujemme kautta.