PÅ SVENSKA | ENGLISH | MOBIILIVERSIO
   
 
nbsp;                                         apuasi tarvitaan                 toivon tähti                 Projektit                 Yrityksille                 Ota yhteyttä                


 
 

NAISELTA NAISELLE 2017

Tämän vuoden keräyksen teema on ihmiskaupan, aikamme vakavimpiin ihmisoikeusrikkomuksiin kuuluvan rikollisuuden muodon ennaltaehkäisy. Ennaltaehkäisevässä työssä on kyse va..


AUTA KAVERIA, LAHJOITA SELKÄREPPU

Sinä voit olla se joka antaa lapselle ilon ja innostuksen käydä koulua kun kaikki muut ovat tuottaneet pettymystä ja hylänneet. Sinä voit auttaa ja tukea vaikeista ..


TARJOATKO LOUNAAN ESIKOULULAISILLE?

Ensimmäinen askel kohti parempaa tulevaisuutta alkaa kylläisellä vatsalla. On väärin ja epäoikeudenmukaista että nelivuotiaan täytyy murehtia milloin, mistä ja miten hä..


JOULUILOA!

Toivon tähti jakamassa jouluiloa Latvian Balvissa. Tässä muutama kuva. Kiitos kaikille jotka ovat mukana tuomassa toivoa ja iloa perheille ja lapsille. ..


HAITISTA RAPORTOIDAAN SUURTA TUHOA. KIIREELLISTÄ APUA TARVITAAN!

Nälänhätä, toivottomuus ja avunpyyntöjä! Voit autt..


JOULUPAKETTIKERÄYS 2016

Tule mukaan jakamaan jouluiloa! Voit pakata ruokapaketin perheelle tai vanhukselle, voit antaa joululahjan lap..


HAITIN VESIPROJEKTI

Toivon tähti on viime vuosien aikana antanut hätäapua Bois Negressen kylälle puhtaan veden ja ruoan muodossa. Perh..


REPPUKERÄYS 2016

Auta kaveria - lahjoita selkäreppu! Keräämme selkäreppuja ja koulutarvikkeita koululaisille Latviassa ja Li..


Zarazain Perhekeskus

Auta perheitä Liettuassa! Ryhdy sponsoriksi, tue Zarazain Perhekeskusta ja 30 hätääkärsivää perhettä..


ÄITIENPÄIVÄKERÄYS Naiselta naiselle

Tee rahalahjoitus tai ryhdy sponsoriksi ja auta lapsiperhe parempaan tulevaisuuteen. Rahalahjoitukset maksetaan ker&aum..


HYVIÄ UUTISIA TANSANIASTA!

 Lupa bussin kaupalliseen käyttöön on myönnetty! Tämä tarkoittaa sitä, että varat nyt alkaa virrata niin että projekti saa taloudellisen perustan pitkällä ai..


POOJA ja PUSHPA

POOJA JA PUSHPA Intiassa ovat 14- ja 13-vuotiaita tyttöjä, jotka asuvat Pisavlissa, yksi lukuisista Mumbain slummeista. Lähin..


Ryhdy sponsoriksi!

Ryhtymällä sponsoriksi annat kuukausittaisen rahalahjoituksen Toivon tähden avustustyön hyväksi. Tämä on konkreettinen ja pitkän tähtäimen apu hät&..


Terveisiä Argentiinasta

Tästä voit lukea Argentiinan matkastamme! Lokakuussa tapasimme lapsia ..


Bussi on saapunut!

Iloisia lapsia ensiajelulla Dodomassa, Tansaniassa. Tarvitsemme apuasi - ryhdy bussin osakkaaksi lahjoittamalla 25 euroa Toivon tähdelle FI57 4963 1040 0374 39 viestillä "Tansania". ..


Takaisin kouluun Latvian Balvissa.

Oppilaat kiittävät selkärepuista ..


Reppukeräys

Lahjoittamalla selkärepun itäisen Latvian koululaiselle olet mukana antamassa konkreettista apua koulunkäyntiin. Näin tuet ja kannustat lapsia ja osoita..


Äitienpäiväpakettien jakelu Balvissa

ILOA! Toivotto-muuden, köyhyyden, väkivallan ja perhe-tragedioiden keskeltä löytyy ilo äitienpäivälahjoista. Tässä tulee muutama onnenhetki kuvien muodoss..


Ryhdy bussin osakkaaksi ja auta Tansanian katulapsia

Tule mukaan auttamaan katulapsia ja orpoja Tansaniassa saamaan uusi mahdollisuus! Tämä tapahtuu ostamalla yhden tai useampia bussiosuuksia. ..