SUOMEKSI | ENGLISH | MOBILVERSION
   
 
nbsp;                                         Din hjälp behövs                 Hoppets stjärna                 Projekt                 För företag                 Kontakta oss                


 
 

FRÅN KVINNA TILL KVINNA 2019

Ge en flicka möjlighet till utbildning!Vi samlar penninggåvor för att flickor i våra projektländer Indien, Haiti, Argentina och Lettland ska kunna gå i skola. Du k..


DONERA DIN LUNCH TILL ETT SKOLBARN I HAITI!

Våldsamma kravaller, hundratals skadade och döda. Protesterna mot landets ledning fortsätter, samtidigt står samhället stilla.Våldet trappas upp, familjer vågar inte gå u..


TACK FÖR HJÄLPEN!

Ett varmt tack till alla som bidrog till Hoppets stjärnas jul-paketinsamling 2018! Vi samlade ihop ca 1000 paket och ca 20 000 euro i penningdonationer.  ..


90 CENT OM DAGEN

Genom att bli sponsor i Hoppets stjärna hjälper du utsatta barn gå i skola. Alla barn är värdefulla, de har drömmar och besitter unika egenskaper och talanger - men de saknar möjlig..


SPRID GLÄDJE, GE ETT JULPAKET!

År efter år får vi på Hoppets stjärna uppleva något magiskt. Godhjärtade människor börjar planera, packa och slå in gåvor. Det sprakar och glittrar av gl&a..


NU BEHÖVER VI SPONSORER TILL FAMILJCENTRET I LITAUEN!

Familjecentret i Zarasai, Litauen, är en livlina för många barnfamiljer. Centret är en trygg punkt i tillvaron, man får alltid stöd och råd. Då livet är kämpigt st..


FRÅN KVINNA TILL KVINNA 2018

VI SKA KLARA OSS!Ge en flicka möjlighet till utbildning!Genom insamlingen Från kvinna till kvinna samlar vi i år penninggåvor för att fli..


INSAMLINGEN RYGGSÄCKEN 2018

Skänk glädje och hopp till ett skolbarn!Läs mer om insamlingen här ..


I SAMARBETE MED U19 FOTBOLLS-EM SPRIDER VI GLÄDJE TILL UTSATTA BARN!

Donera fotbollsutrustning eller var med och ge Toba-barnen i Argentina möjlighet att lira fotboll! Här kan du ladda ner vår flyer om ..


HOPPETS STJÄRNA GOES NICE RUN

Hoppets stjärna och insamlingen "Från kvinna till kvinna" samarbetar med evenemanget Nice Run. Kom och träffa oss och stöd flickors utbildning i Forssa 5.6, i Vasa 6.6, i Jakobstad 7.6 o..


VÄLGÖRENHETSKONSERT

DIN HJÄLP BEHÖVS!Intäkterna från konserten går till skollunchen vid förskolan i Kibaha, Tanzania.Fritt inträde, frivillig gåva till insamlingen. ..


VILL DU BJUDA FÖRSKOLEBARNEN PÅ LUNCH?

Ett första steg mot en bättre framtid börjar med en mätt mage. Att behöva oroa sig för hur och var man ska få mat då man är endast fyra år gammal, är fel och o..


STOR VÄLGÖRENHETSKONSERT

VÄLGÖRENHETSKONSERT FÖR HAITI WASA SÅNGARGILLE, Dirigent: Stefan Wikman, JAKOBSTADS SÅNGARBRÖDER, Dirigent: Ma..


KOM OCH TITTA, KAN DET VARA... JAAA! TOMTEN KOMMER!

TILLSAMMANS KAN VI SPRIDA JULGLÄDJE!Tillsammans har vi år efter år sett till att de mest utsatta barnen får sin julklapp. Hoppets stjärnas tradi..


HOPPETS STJÄRNAS JULKALENDER 2017

Här hittar du vår julkalenderHoppas den inspirerar till en fin, glädjefylld adventstid! ..


VÄLGÖRENHETSKONSERT

VÄLGÖRENHETSKONSERT I SUNDOM KYRKA 29.10.2017 kl. 18Till förmån för skollunch för förskolan i Kibaha, Tanzania. Botnia Gospel 100Asafa, Chérub..


HJÄLP EN KOMPIS, SKÄNK EN RYGGSÄCK

Ett varmt tack till alla som skänkt ryggsäckar och penninggåvor till insamlingen "Ryggsäcken"! I år samlade vi in över 500 ryggsäckar.  Skolmaterialet ..


JULGLÄDJE!

Hoppets stjärna och tomtens medhjälpare på roadtrip i Balvi, Lettland. Här några foton. Tack till er alla som är med och ger familjerna och barnen hopp och glädje!..


FRÅN HAITI RAPPORTERAS STOR FÖRÖDELSE. AKUT HJÄLP BEHÖVS!

Hungersnöd, förtvivlan och vädjan om hjälp! Vi tar em..


JULPAKETINSAMLING 2016

Kom med och sprid julglädje! Du kan packa ett matpaket till en familj/åldring, ge en julklapp till ett barn elle..


VATTENPROJEKT I HAITI

Nu pågår en insamling till förmån för en ny vattenreservoar i byn Bois Negresse i Haiti. Familjerna i byn ..


RYGGSÄCKEN 2016

Hjälp en kompis - skänk en ryggsäck! Vi samlar ryggsäckar med skolmaterial till skolbarn i Lettland och Lit..


Familjecentret i Zarazai

Hjälp familjer i Litauen! Bli sponsor, stöd vårt Familjecenter i Zarazai och 30 utsatta barnfamiljer. 90 cent per dag ä..


MORSDAGSINSAMLINGEN Från Kvinna till Kvinna

Ge en penninggåva eller bli sponsor och hjälp en barnfamilj till en bättre framtid. Penninggåvor ..


GODA NYHETER FRÅN TANZANIA

 Tillstånd för att ha bussen i kommersiell trafik har beviljats! Det betyder att medel nu strömmar in, vilka ska ge projektet ekonomisk stadga på lång sikt. Bussen gör en 16 km ru..


POOJA OCH PUSHPA

 POOJA OCH PUSHPA i Indien är 14 respektive 13 år. De bor i ett av Mumbais slumområden, Pisavli. Närmaste skola l..


Bli sponsor!

Att vara sp..


Hälsningar från Argentina

Se bilder från vår resa till Argentina här! I oktober träf..


Bussen har anlänt!

Många glada barn på premiärturen i Dodoma, Tanzania. Din insats behövs - bli delägare i bussen genom att göra en donation på 25 euro till Hoppets stjärna FI57 ..


Skolstart i Balvi-området i Lettland.

Eleverna tackar för ryggsäckarna.    ..


Insamlingen ryggsäcken

Genom att donera en ryggsäck till ett skolbarn i östra Lettland och Litauen är du med och ger konkret hjälp till skolgång. Du stöder och uppmuntra..


Utdelning av morsdagspaket i Balvi

GLÄDJE! Mitt i hopplöshet, fattigdom, våld och familje-tragedier finns glädjen över morsdagspaket. Här kommer några ögonblick av glädje - hoppas detta f&..


VÄLKOMMEN PÅ KONSERT!

Vi tjuvstartar julpaketinsamlingen! Alla intäkter från konserten går oavkortade till Julpaketinsamlingen 2018. Kom med och sprid glädje!..


Bli delägare i en buss och hjälp gatubarn i Tanzania

Kom med och hjälp föräldralösa barn och gatubarn i Tanzania, att få en ny chans i livet! Det här gör du genom att köpa en eller flera andelar i en buss. ..