PÅ SVENSKA | ENGLISH | MOBIILIVERSIO
   
 
nbsp;                                         apuasi tarvitaan                 toivon tähti                 Projektit                 Yrityksille                 Ota yhteyttä                


 
      Ryhdy sponsoriksi
      Lahjoita
      Lastenrahasto
      Opintorahasto
      Avustuslähetykset
      Vapaaehtoistyö
      Testamentti
      Merkkipäivälahjoitukset
      Verkkokauppa
      Tähtikirppis
 


Avustuslähetykset


Matto kylmälle betonilattialle, lämpimät talvivaatteet, villasukat, vuode ja patja, tyyny ja peitto, lämmin yöpuku ja nalle – näin olemme auttaneet lasta palan matkaa eteenpäin. Avustuslähetykset viestittävät, että on olemassa joku, joka välittää!

Toivon tähdessä olemme ylpeitä siitä, että avustuslähetykset ovat osa työtämme. Ajamme vuosittain noin 40 avustuslähetyskuormaa lähinnä Latviaan ja Liettuaan. Nämä avustuslähetykset kohdennetaan erityisesti lapsiperheille, vanhuksille ja vammaisille. Kohdealueilla kärsitään äärimmäisestä köyhyydestä, joka koskettaa ja ravistelee jokaista, joka joutuu sen kanssa kasvotusten. Avustuslähetysten avulla voimme huolehtia siitä, että köyhyydestä kärsivien perheiden ja yksilöiden perustarpeet täyttyvät. Antamamme aineellinen apu voi helpottaa ihmisten arkea ja auttaa lapsia pysymään terveempinä. Apumme vastaanottajilla ei ole minkäänlaisia taloudellisia mahdollisuuksia ostaa itse vaatteita, kenkiä, huonekaluja, taloustavaroita yms. Myöskään kunnilla ei ole resursseja antaa tarvittavaa apua.  Toivon tähti välittää apua myös sairaaloille ja laitoksille. Toimitamme pyörätuoleja, rollaattoreita ja sairaalavälineitä.

Yhteistyökumppanit
Meillä on pitkäaikaista kokemusta yhteistyöstä sosiaaliviranomaisten ja eri järjestöjen kanssa Latviassa ja Liettuassa. Useimmiten paikalliset sosiaalityöntekijät vierailevat perheiden, vanhusten ja vammaisten luona ja toimittavat perille avustuslähetyksissä saapuneet tavarat. He tuntevat ihmisten tarpeet parhaiten ja tekevät erittäin arvokasta työtä omalla paikallaan.   

Mitä voin lahjoittaa?
Voit auttaa lahjoittamalla vaatteita, huonekaluja, taloustavaroita, tekstiilejä, kodinkoneita, työkaluja – kaikkea mitä perheessä vain voidaan tarvita. Myös rollaattorit, pyörätuolit, vammaisten apuvälineet ja sairaalatarvikkeet ovat tervetulleita.

Avustuslähetystoiminnan rahoitus
Avustuslähetystoiminnan rahoitus on myös tärkeää. Voit antaa rahalahjan itse avustuslähetyskuljetuksia varten kustannusten kattamiseksi. Voit myös halutessasi antaa kuukausittaisen lahjoituksen avustuslähetyksiä varten. Taloudellinen tuki on hyvin tärkeää, jotta avustuslähetykset voisivat jatkua keskeytyksettä. Tarpeet ovat valtavia ja kysyntä suuri.