PÅ SVENSKA | ENGLISH | MOBIILIVERSIO
   
 
nbsp;                                         apuasi tarvitaan                 toivon tähti                 Projektit                 Yrityksille                 Ota yhteyttä                


 
      Ryhdy sponsoriksi
      Lahjoita
      Lastenrahasto
      Opintorahasto
      Avustuslähetykset
      Vapaaehtoistyö
      Testamentti
      Merkkipäivälahjoitukset
      Verkkokauppa
      Tähtikirppis
 


Opintorahasto

Miljoonat lapset eri puolilla maailmaa unelmoivat mahdollisuudesta käydä koulua, oppia lukemaan, kirjoittamaan, laskemaan. Lapset ovat selviytyjiä ja ongelmaratkaisijoita, ja heissä on yllättävän paljon potentiaalia. Mitäpä jos kaikki nämä lapset, jotka nyt elävät kaduilla ja kaatopaikoilla, slummeissa ja maaseudun köyhyydessä, saisivat mahdollisuuden kehittää luovuuttaan ja ongelmanratkaisukykyään koulunpenkillä?

Opintorahaston ansiosta voimme tarjota lapsille mahdollisuuden koulutukseen. Tekemällä kertalahjoituksen tai antamalla kuukausilahjoittajana säännöllistä tukea Opintorahastolle voimme yhdessä varmistaa, että lapset pääsevät koulutielle.

Lasten oikeudesta koulutukseen on säädetty YK:n lapsen oikeuksien sopimuksessa, ja Toivon tähdelle tätä koskeva artikla on hyvin keskeinen. Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan koulutuksen tulee kehittää lapsen valmiuksia sekä lisätä kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta toisia ihmisiä ja kulttuureita kohtaan. Toivon tähti näkee koulutuksen muutoksen välineenä. Koulutuksen kautta köyhyyden ja syrjäytymisen kierre katkeaa, ja lapsista voi kasvaa vastuuntuntoisia aikuisia. Näin voimme luoda kestävää kehitystä, pienentää köyhien ja rikkaiden välistä kuilua sekä pitkällä tähtäimellä muuttaa yhteiskuntia.