PÅ SVENSKA | ENGLISH | MOBIILIVERSIO
   
 
nbsp;                                         apuasi tarvitaan                 toivon tähti                 Projektit                 Yrityksille                 Ota yhteyttä                


 
      Visio
      Missio
      Työskentelytapamme
      Järjestö
      Historia
 

Toivon tähti

Toivon tähti on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansainvälistä kehitysaputyötä harjoittava järjestö, jonka kohderyhmänä on erityisesti lapset ja lapsiperheet. Toivon tähden työ perustuu kristilliselle arvopohjalle, jonka mukaan jokainen ihminen on arvokas. Arvoistamme nousee myös uskomme siihen, että meidän tulee kohdella lähimmäistämme, niin kuin haluaisimme itseämme kohdeltavan.

Kansainvälisessä kehitysavussa painotamme erityisesti työtä niiden hyväksi, jotka kärsivät äärimmäisestä köyhyydestä ja syrjäytymisestä. Koulutuksen sekä yksilöiden voimaannuttamiseen tähtäävän toiminnan avulla voimme luoda pysyviä muutoksia lasten ja perheiden elämässä sekä vaikuttaa yhteiskuntarakenteisiin. Näin tuemme lapsia kasvamaan itsenäisiksi, vastuuntuntoisiksi aikuisiksi. Samalla kun haluamme vaikuttaa hankkeittemme kautta yhteiskuntiin myönteisellä ja kestävällä tavalla, on tehtävämme yhtä lailla suojella jokaista yksittäistä lasta.