Joulupaketti 2019

Jaa iloa, anna joulupaketti!

 

Kolmenkymmenen vuoden ajan Toivon tähti on auttanut lapsia parempaan tulevaisuuteen. Eräs hienoimmista perinteistämme on Joulupakettikeräys, jolloin yhdessä jaamme jouluiloa heikossa asemassa oleville lapsille, perheille ja vanhuksille. Voit osallistua keräykseen pakkaamalla ruokapaketin perheelle, antamalla joululahjan lapselle tai rahalahjoituksella. 

Ruokapaketit jaetaan lapsille, perheille ja vanhuksille Latviassa ja Liettuassa.

Rahalahjoitukset käytetään ruoka-apuun:

  • Latvialaiset ja liettualaiset perheet saavat 50 euron lahjakortin ruokakauppaan – rahat riittävät suuren perheen perustarpeisiin kuukaudeksi. Lahjakortit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteisiin.

  • 100 eurolla tarjoamme kokonaiselle resurssikeskukselle Mumbain slummialueella juhla-aterian – unohtumattoman elämyksen 60 heikossa asemassa olevalle tytölle, jotka kamppailevat pysyäkseen hengissä. Resurssikeskusten joulujuhlista on tullut perinne, jota kaikki lapset odottavat ilolla.

  • 1 eurolla Kibahan koululainen Tansaniassa saa koululounaan, samoin voimme 1 eurolla varmistaa haitilaisen koululaisen kouluruoan saannin. Haitissa vallitsee suurimittainen ruokakriisi. Tilanne ”meidän” koulussamme Haitissa on vaikea, koska ruoan hinnat ovat taivaissa eivätkä varamme riitä toimittamaan koululle koululounasta jokaisena koulupäivänä. Lasten jaksamisen ja motivaation kannalta koululounas on aivan ratkaiseva! Lisäksi toivomme voivamme jakaa ruokapaketteja haitilaisille perheille. 40 eurolla perhe voi saada ruokapaketillisen peruselintarvikkeita (riisiä, öljyä, jauhoja, suolaa yms.) kahdeksi kuukaudeksi.

Ruokapaketin pakkausohjeet löydät täältä. Tuo pakettisi viimeistään 25.11.2019! Keräyspaikat löydät täältä

Rahalahjoituksia otamme vastaan keräystilillemme FI57 4963 1040 0374 39, viestillä "Joulupaketti 2019"

Voit myös lähettää rahalahjoituksen MobilePay:n kautta numeroon 60594

Voit lahjoittaa verkkosivujemme kautta klikkaamalla tästä

Lataa esite jossa tietoa keräyksestä tästä linkistä

 

 

Kontaktuppgifter

Tegelbruksvägen 7A
64200 Närpes
tfn. 06 225 3698

Hoppets stjärna Second hand, Närpes
Tegelbruksvägen 7A
tfn. 040 164 6846

Hoppets stjärna Second hand, Vasa
Fredsgatan 20
tfn. 040 164 6570

CONNECT WITH US