Ge en varudonation

Ge varor till Hoppets stjärna - vi omvandlar dem till hjälp!

OBSERVERA! För tillfället har vi många varudonationer och hämtningar, vi är bokade till mitten av oktober.  

Hoppets stjärna bedriver hjälpsändningsverksamhet främst till Lettland och Litauen, ungefär 25 hjälpsändningar per år. Då du ger varor till oss skickar vi varorna till dem som behöver dem eller säljer dem i våra second hand-butiker i Närpes eller Vasa. Försäljningsintäkterna är mycket viktiga för vår hjälpverksamhet och används bl.a. till att bekosta transporterna. Behoven är stora och vi tar med tacksamhet emot din donation!   

Vid donation av större mängd saker såsom t.ex. tömning av bostad, dödsbon etc. ber vi er vänligen att kontakta Tom Landgärds, förman och transportansvarig. Ring då 040 164 5710 eller skicka e-mail (fornamn.efternam@starofhope.fi). Vårt huvudkontor finns i Närpes och alla transporter utgår från Närpes. Tidvis har vi upp till två veckors väntetid.

Beträffande varudonationer från dödsbon: Vi förutsätter att alla parter är överens om och införstådda med att saker från dödsboet doneras.  

Tyvärr får vi varje vecka varor som varken kan skickas som bistånd eller säljas. Hoppets stjärna betalar ekoavgift. Varje varudonation som inte kommer till nytta betalar vi för att bli av med.

GE INTE BORT SÅDANT DU INTE SJÄLV SKULLE KUNNA TÄNKA DIG ATT ANVÄNDA!

Om du är osäker på om dina saker kan doneras eller inte – ta kontakt!

Du kan själv lämna in en mindre varudonation till Hoppets stjärna i Närpes, på Tegelbruksvägen 7 eller vid vår verksamhetspunkt i Vasa, Fredsgatan 20, under våra öppethållningstider. Se också vår lista på frivilliga insamlare här nedan. Alla möbler och större varudonationer ber vi er att på förhand diskutera med oss.

Här hittar du lista på saker du kan donera till oss

Här hittar du kontaktuppgifter till våra insamlare

 

      
 

Kontaktuppgifter

Tegelbruksvägen 7A
64200 Närpes
tfn. 06 225 3698

Hoppets stjärna Second hand, Närpes
Tegelbruksvägen 7A
tfn. 040 164 6846

Hoppets stjärna Second hand, Vasa
Fredsgatan 20
tfn. 040 164 6570

CONNECT WITH US