PÅ SVENSKA | ENGLISH | MOBIILIVERSIO
   
 
nbsp;                                         apuasi tarvitaan                 toivon tähti                 Projektit                 Yrityksille                 Ota yhteyttä                


 
 

LAHJOITA TAVARAA TOIVON TÄHDELLE – MUUTAMME NE AVUKSI!

Toivon tähti harjoittaa avustuslähetystoimintaa lähinnä Latviaan, Liettuaan ja Ukrainaan, noin 25-30 kertaa vuodessa. Kun lahjoitat meille tavaraa viemme tavarat niille, jotka tarvitsevat apua, tai myymme tavarat second hand-myymälöissämme Närpiössä tai Vaasassa. Myyntituotot ovat todella tärkeitä avustustoiminnallemme ja kustannamme mm. kuljetukset niiden turvin. Tarpeet ovat suuret ja otamme kiitollisuudella vastaan lahjoituksesi!  

Noudamme mielellämme isompia tavaralahjoituksia ja autamme esim. asuntojen tai kuolinpesien tyhjentämisessä. Sovi noudosta Tom Landgärdsin kanssa, Toivon tähden esimies ja kuljetusvastaava, soittamalla 040 164 5710 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@starofhope.fi)

Kuolinpesien tavaralahjoitukset: Edellytämme että kaikki kuolinpesän osalliset hyväksyvät että tavaroita lahjoitetaan. 

Valitettavasti saamme joka viikko tavaroita joita emme pysty lähettämään avustuksena tai myymään. Toivon tähti maksaa ekomaksun ja joudumme joka vuosi maksamaan tuhansia euroja roskakonttimme tyhjennyksestä.

ÄLKÄÄ LAHJOITTAKO TAVARAA MITÄ ETTE ITSE VOISI AJATELLA KÄYTTÄVÄNNE!

Jos olet epävarma jos tavaroitasi voi lahjoittaa meille – ota yhteyttä tai tule käymään!

Lue tästä mitä tavaroita meille voi lahjoittaa

Kerääjät, joihin voit ottaa yhteyttä